Unimas

Szolgáltatások

Innováció

Mi az UNIMAS Kft.-nál különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyártási hatékonyságunkat folyamatosan fejlesszük. Az elmúlt években új gépeket és darukat szereztünk be a hatékony termelés támogatása érdekében. Továbbá modernizáltunk a porszóró kabint és új, világos gyártófelületeket alakítottunk ki. A logisztikai folyamatokhoz vállalatirányítási rendszert vezettünk be azért, hogy az alkatrészek diszpozícióját az igényeknek megfelelően hajthassuk végre anélkül, hogy a raktárkészletünk túlságosan megtelne

Műszaki iroda

Cégünk a műszaki irodában szakképzett munkatársakat alkalmaz a vevői rajzfájlok alapján (pl. vágási tervek a lézervágó géphez, kiterített hosszok a hajlított lemezrészekhez…) szükséges gyártástechnikai nyomtatványok elkészítéséhez, valamint a vevői rajzok saját gyártásra történő adaptálásához, ill. olvashatóbbá tételéhez. Ugyancsak ezen a területen kerülnek megállapításra a gyártási költségek és a gyártandó alkatrészek árainak kalkulációi is. A szerelés területén folyamatosan szükség van a részletek vevőkkel történő egyeztetésére, hiszen nem minden küldhető át egyértelműen kapcsolási terveken és szerelési rajzokon. Éppen ezért foglalkoztat az UNIMAS Kft. speciálisan képzett technikusokat

Minőség

Az UNIMAS Kft. a legnagyobb hangsúlyt a kifogástalanul leszállított minőségre helyezi, ezért minőségbiztosítási osztályunk magas szúrópróbaszámban, részben minden egyes darabot ellenőriz. Miután a minőség nem ellenőrzéssel készül, hanem alkalmas folyamatokkal, cégünk már 2008- ban elhatározta, hogy bevezeti az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert. Ez a rendszer azóta is él és az előírt időközönként külső auditorok által megújításra kerül.

ISO

Ügyfélszolgálat

Az UNIMAS Kft.-nál ugyan sok a visszatérő ügyfél, de folyamatosan vesszük fel a kapcsolatot újakkal is. Mindkét vevőtípus ajánlatkéréseket küld, amelyeket alapos kalkuláció után válaszolunk meg. Megbízás esetén a projekt bekerül a vállalatirányítási rendszerünkbe, így az a határidőn belül halad végig a gyártási folyamatokon. Vevőink általában folytatólagos termeléssel üzemelnek, amelyet a mi határidőinkkel terveznek meg, így a vevőink részéről sokszor fennáll a szoros határidő- egyeztetés is, amit teljesítünk. Cégünk képes a rövid határidővel módosított igények időben történő kielégítésére. Az ügyfélszolgálat kezeli az esetleges vevői reklamációkat is, melyek így azonnali ügyintézésben részesülnek.

Logisztika

Cégünk a megadott darabjegyzékek és a bedolgozott raktárkészlet alapján szerzi be a gyártási alapanyagokat és azokat az alkatrészeket is, amelyeket beszállítóinktól kell megvásárolnunk. Ennek során megtárgyaljuk és felügyeljük az árakat, szállítási határidőket, illetve megkötjük a minden esetben szükséges keretmegállapodásokat. Az anyagkivételeket és beszállításokat a vállalatirányítási rendszerben könyveljük és kezeljük. Az UNIMAS Kft. a teljes szállítási logisztikát is vállalja a termékek kiszállításáig, legyenek ezek alkatrészek, kapcsolószekrények vagy gépek. Gyárunkat átlagosan napi 5 nagy teherautó hagyja el az általunk előállított termékekkel.

to top