Unimas

Rólunk

Az UNIMAS Kft. telephelye Sopron város peremén található, kb. egy órányi autóútra Győrtől vagy Bécstől. A cég jelenleg 160 dolgozót foglalkoztat és főként osztrák, valamint német vevők számára dolgozik. Cégünk a bécsi székhelyű Unistrap GmbH leányvállalata és tulajdonosi szerkezeten keresztül a Starlinger céghez kapcsolódik. Forgalmunk nagy része 3–4 céggel fennálló kapcsolatunkból származik, melyek egyike a Starlinger, de a szabad piacon is dolgozunk.

Az UNIMAS Kft. működésének évei alatt mindenekelőtt a partneri együttműködéssel, rugalmassággal, a minőség iránti rendkívüli elkötelezettséggel, megbízható szállításokkal és nem utolsósorban tisztességes áraival hű és elégedett vevői bázist teremtett. Vállalatunk alapvetően bérmunkát végez a vevő műszaki dokumentációi alapján, legyen ez gyártás, kapcsolószekrény-gyártás vagy gépszerelés. Erősségeinket mindenekelőtt acél- és lemezszerkezetek, gépburkolatok, gépvázak és kapcsolószekrények gyártásában látjuk. Az elkészült munkadarabok szállíthatóak megmunkálással vagy anélkül és készülhetnek acélból, rozsdamentes acélból vagy alumíniumból.

Az UNIMAS Kft. arra törekszik, hogy ügyfeleivel együtt a gyártáshoz a lehető legköltséghatékonyabb konstrukciót dolgozza ki. Az alkatrészeket különböző felületkezeléssel kínáljuk és rendelkezünk egy nagyteljesítményű porszóró berendezéssel is, mely alkalmas az előkezelésre. Cégünk elektromos kapcsolószekrényeket vezetékez kapcsolási és összeállítási tervek, valamint darabjegyzékek alapján, illetve komplett gépeket szerel a legyártott elemek és kereskedelmi alkatrészek használatával.

A teljes logisztikai folyamatot mi bonyolítjuk le. A szereléshez hozzátartozik a pneumatika/ hidraulika is és a gépek teljes kábelezése egészen a telephelyünkön történő üzembe helyezésig.


to top